چهارشنبه، 10 خرداد 1391

پرسش :

گناه فرزندى كه از راه نامشروع متولد شده چيست و چرا بايد او شقى وبدبخت شود؟

پاسخ :
زنازاده نيز مانند ديگران داراى اراده و قدرت انتخاب و نيز داراى عقل و هوش و فطرت الهى است؛ ولى در عين حال، گناه گرايى در او بيشتر مى‏باشد. اكنون اگر او برخلاف سائقه شديد غريزى، به حكم عقل، شرع و فطرت تن نهاد، پاداشى افزون‏تر از ديگران دارد؛ زيرا مبارزه جدى‏ترى با نفس كرده است. در نتيجه مى‏توان گفت كه اولاً او نيز مسلوب الاراده در برابر گناه نيست و ثانياً اگر كار نيك و ترك گناه كند، نزد خدا مأجور است و از آتش دور خواهد بود. ليكن به طور متوسط درصد نيك سيرتان آنها كمتر است و نزديكى آنها به آتش دوزخ بيشتر. از اين رو پيامبر(ص) هشدار داده‏اند تا ديگران به وقت رفتار جنسى، خود را تحت كنترل و انضباط شرعى درآورند.
porseman.org