چهارشنبه، 10 خرداد 1391

پرسش :

اسم پسر حضرت لقمان چه بود كه در سفارش هاي لقمان به او سفارش هاي ارزشمندي شده است؟

پاسخ :
حضرت لقمان در زمان حضرت داوود (ع) زندگی می کرد و در زمان حضرت یونس (ع) از دنیا رفت . او زنان متعددی داشت و از این زنها فرزندان زیادی به دنیا آورد . فرزندی که اینهمه به او وصیت کرد , باران نام داشت و باران پسر بسیار خوبی بود و مطیع کامل پدر بود . (1)
در روایتی آمده است که نام پسر لقمان ناتان بود و لقمان وصیتهای خود را به این ناتان می کرد . (2)
پی نوشتها:
1- ناسخ التواریخ , چاپ رحلی , جلد هبوط , ص 224 س 12 به بعد . بحار الانوار ج 13 425 س 6 .
2- بحار الانوار ج 13 ص 413 ح 3 .
porseman.org