پنجشنبه، 11 خرداد 1391

پرسش :

اگر مردى با زن شوهردار زنا كند، آيا بعد از طلاق (زن و شوهر) مى‏تواند با او ازدواج كند؟

پاسخ :
آيات عظام امام خمينى، بهجت، خامنه‏اى، صافى، مكارم و نورى: خير، آن زن بر اين مرد زناكار حرام ابدى مى‏شود و اگر آن زن از شوهرش طلاق بگيرد و يا شوهرش از دنيا برود، اين مرد نمى‏تواند با او ازدواج كند.امام خمينى، آيت الله نورى و آيت الله مكارم، تعليقات على العروه، النكاح، فصل 4، م 19 ؛ آيت الله خامنه‏اى، استفتاء، س 196 ؛ صافى، هداية العباد، ج 2، المصاهره، م 24 و دفتر: آيت الله بهجت. آيات عظام تبريزى، سيستانى، فاضل و وحيد: بنابر احتياط واجب آن زن بر اين مرد زناكار حرام ابدى مى‏شود و اگر آن زن از شوهرش طلاق بگيرد و يا شوهرش از دنيا برود، اين مرد نمى‏تواند با او ازدواج كندآيت الله فاضل، تعليقات على العروه، ج 2، النكاح، فصل 4، م 19 و جامع المسائل، ج 1، س 1467 ؛ آيت الله سيستانى، منهاج الصالحين، ج 2، م 180 ؛ آيت الله تبريزى، منهاج الصالحين، ج 2، م 1263 و آيت الله وحيد، منهاج الصالحين، ج 3، م 1263.
porseman.org