سه‌شنبه، 23 خرداد 1391

پرسش :

آيا مي توان زني را كه از راه زنا بچه دار شده به دايگي گرفت؟

پاسخ :
الكافي عن عبيد اللّه‏ الحلبي :
قُلتُ لِأَبي عَبدِ اللّه‏ِ عليه‏السلام : اِمرَأَةٌ وَلَدَت مِنَ الزِّنى ، أتَّخِذُها ظِئراً؟
قالَ : لا تَستَرضِعها ولاَ ابنَتَها .
الكافى
- به نقل از عبيد اللّه‏ حلبى: به امام صادق عليه‏السلام گفتم : «زنى از زِنا ، فرزند آورده است. آيا او را دايه بگيرم؟
فرمود : «نه او را دايه بگير و نه دخترش را» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 42 ، حديث 1 ، تهذيب الأحكام ، جلد 8 ، صفحه 108 ، حديث 367 ، دعائم الإسلام ، جلد 2 ، صفحه 243 ، حديث 911 نحوه دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 684
www.hadithcity.com