شنبه، 27 خرداد 1391

پرسش :

دختر 5 ساله‌ام به شدت به چادر علاقمند است؛ به گونه‌اي كه حتي در مقابل محارم نيز چادر دارد. آيا مي‌توانم چادر را از سر او بردارم؟

پاسخ :
احتمال دارد توجه و تشويق بيش از حد شما او را دچار چنين علاقة افراطي كرده است؛ بنابراين اين، توصيه مي‌كنم توجه و تشويق‌هاي خود را تا مدتي قطع كنيد تا تعديل شود.
او را آگاه كنيد كه در اين سن، چادر برايش لازم نيست؛ اما حتماً بگوييد كه وقتي بزرگ شود، بايد خود را از مردان غربيه بپوشاند.
هرگز چادر را با زور از سر او برنداريد و آشكارا با آن مخالفت نكنيد فرزند شما در اين سن قدرت تجزيه تحليل مسائل را ندارد و ممكن است تصور نادرستي از حجاب در ذهن او نقش ببندد و در آينده از آن بگريزد.
بكوشيد از طريق پرت كردن حواس او با پنهان كردن چادر و جايگزيني روسري، اين علاقه افراطي و غير منطقي را از بين ببريد.
www.morsalat.com