يکشنبه، 28 خرداد 1391

پرسش :

پس از دانشجويي بايد به سربازي بروم در حالي كه نياز به ازدواج دارم چه كنم ؟

پاسخ :
مسلما" هر جواني براساس قانون لازم است خدمت سربازي را انجام دهد مگر كساني كه به علتي مانند كفالت ،معلوليت يا خريد خدمت از سربازي معاف مي شوند . بجا آوردن خدمت سربازي زير پرچم مقدس جمهوري اسلامي مايه افتخار و موجب كسب تجارب و مهارت هايي براي ادامه زندگي است متاسفانه عده اي از خانواده ها خدمت سربازي را يكي از موانع ازدواج مي دانند و معتقدند جواني كه هنوز سربازي نرفته و يا مشغول سربازي است و دو سال كم و بيش بايد از خانواده دور باشد نمي تواند ازدواج كند ازدواج كند و همين امر باعث تاخير در ازدواج شده كه آثار منفي اين تاخير بر كسي پوشيده نيست . ازدواج كردن با سربازي رفتن هيچ منافاتي ندارد شما مي توانيد همسر مناسبي را براي خود انتخاب كنيد و پس از عقد و ازدواج شرعي با ايشان به صورت نامزدي همراه بامحرميت با ايشان رفت و آمد داشته باشيد و ايشان هم در خانه پدرشان بماندتا شما خدمت سربازي خود را به پايان برسانيد و در ضمن خدمت با استفاده از مرخصي به ايشان سر بزنيد و با ايشان در تماس باشيد تا هم از دوران شيرين نامزدي بهره بيشتري ببريد و هم آمادگي بيشتري براي زندگي مشترك پيدا كنيد و هم از شر وسوسه هاي شيطاني و آلوده شدن به گناه درامان بمانيد . از طرفي در مدت سربازي علاوه بر مكالمات ، مكاتبات و ملاقات ها از راهنمائيها و تشويق هاي همديگر بهره مي بريد و شناخت بيشتر و بهتر از خود و زندگي پيدا
مي كنند . در اينجا نقش خانواده ها نيز بسيار مهم است و بيش از ديگران مي توانند به آنها كمك كنند .آنها بايد شرايط ازدواج و هزينه هاي آن را سبك تر كنند ، از تشريفات ازدواج بكاهند . وضع اقتصادي طرف مقابل را در نظر بگيرند ، به آنها كمك كنند . از نظر مسكن حداقل تا پايان خدمت سربازي پسر و انتخاب شغلي مناسب براي وي ، آنها را در كنار خود نگه دارند.و به زندگي آنها صلح و صفا و دوستي و اميد ببخشند و آنان را براي زندگي مشترك و آينده اي بهتر و زيباتر آماده سازند .
اما اگر به هر دليلي امكان ازدواج براي شما فراهم نيست تنها راهي كه در پيش رو داريد كنترل شهوت است .
در اين زمينه لازم است نكاتي را به عرض برسانم : 1- ارضاي غريزه جنسي از طريق مشروع يك نيازجدي و اساسي است كه براي هر جواني وجود دارد و بهترين راه آن هر چه سريعتر ازدواج كردن و انتخاب همسر مناسب براي ادامه زندگي و تشكيل خانواده دادن است اما كسي كه به عللي نمي توانيد ازدواج كند بايد مانند همه جوانان پاك ديگر از راههاي ممكن آتش شهوت و جوشش غريزه جنسي را در خود كم كند و با نفس خويش مبارزه كند و تا آن جا كه ممكن است كاري كند كه قواي شهواني در او تحريك نشود مثلا" : 1- هرگز به نامحرم نگاه نكنيد .2- افكارجنسي را به ذهن خود راه ندهيد .3- فعاليتهاي زيادي انجام بدهد .4- ازغذاهاي تحريك كننده غدد جنسي مثل فلفل ، خرما، پياز و ...پرهيز كنيد .5-لباس هاي چسبنده به بدن وتحريك كننده اندام جنسي نپوشد .6- از اشتغال به اموري كه مستلزم برخورد و صحبت با زنان نامحرم است دوري كند .7-محارم و اطرافيان او لباس هاي تحريك كننده و كارهاي تحريك كننده دربرابر او انجام ندهند .8- از شنيدن و گفتن شوخي هاي جنسي پرهيز كنيد .9-با جنس مخالف رفتار متكبرانه داشته باشيد نه صميمانه . 10- به هنگام خواب سعي كنيد شكم شما بيش از حد معمول پر نباشد .11- از نگاه كردن به فيلم هاو مناظر تحريك كننده جدا" پرهيزكنيد .12- هرگز فكر و تخيل جنسي را به ذهن خود راه ندهيد .13- قبل از خواب مثانه خود را تخليه كنيد .14- از نوشيدن افراطي آب و مايعات پرهيز نماييد ( بخصوص شبها ) . 15- روزه مستحبي بگيريد اگر مقدور نشد روزه اخلاقي بگيريد يعني تعداد وعده ها و مقدار غذاي خود را اندك اندك كاهش دهيد تا به ميزان ضرورت متوقف شود .16- هرگزوقت خالي براي خود باقي نگذاريد تا افكار جنسي بذهنتان هجوم آورد لذابراي تمام اوقات زندگي برنامه مناسب ( مطالعه ، كار، ورزش ، عبادت ،زيارت ، سياحت و ...) داشته باشيد .17- به محض ورود افكار جنسي به ذهنتان به كار ديگري خود را مشغول سازيد .
در هر صورت نااميد نباشيد به خدا توكل كنيد و تقواي الهي را پيشه خود سازيد و با استمداد از خداي متعال وتوسل به ذيل عنايت ائمه اطهار ( ع ) در برابر مشكلات صبور باشيد.;
www.morsalat.com