يکشنبه، 28 خرداد 1391

پرسش :

محبت همسرم به من نسبت به گذشته كمتر شده است . چگونه مي توان دوباره آن محبت گذشته را بر گرداند؟

پاسخ :
ابتدا بايد از خود بپرسيد كه از من چه رفتاري سر زده كه او چنين واكنشي از خود نشان مي دهد؟
يعني از خود سوال كنيد كه مگر ممكن است بدون دليل ، محبت همسرم نسبت به من كم شده باشد؟ شايد كاري كرده ام كه او از من رنجيده باشد.
لذا در اين گونه موارد بد نيست كه فرد علل كاهش محبت همسر خود را باز پرسد.او در برابر اين گونه پرسش ممكن است برگردد و بگويد با آن رفتاري كه آن روز داشتي ،فكر مي كني جايي هم براي محبت كردن باقي مي ماند ؟ همسر در اينجا مي تواند علت كدورت را يافته و جهت رفع تكدر خاطر همسر خود تلاش نمايد. او مي تواند اين كار را از طريق جبران كردن و يا عذر خواهي نمودن انجام داده و به ماجرا فيصله دهد تا ارتباط عاطفي قطع شده دوباره برقرار گردد و يا اگر هم از ابتدا فردي مهرباني نديده است تا مهرباني كند، همسر او بايد الگويي از مهر باشد تا به وي مهرباني را بياموزد.
پی نوشت:
1- دوران عقد ،محسن ايماني ص150
www.morsalat.com