سه‌شنبه، 30 خرداد 1391

پرسش :

همسرم نسبت به محبت من به مادرم حسادت مي كند . برخي موارد بر سر اين مسأله با يكديگر بحث داريم.در اين مواقع چه بايد كرد؟

پاسخ :
از اين رو، مرد بايد از حسّاسيت روحي شديد زن آگاه باشد و طوري رفتار نكند كه اين گمان براي زن به وجود آيد كه كسي در اين عرصه با او رقابت مي‌كند و جا را براي او و محبتش در دل همسر تنگ كرده است؛ بنابراين، اگر مرد به مادر، خواهر، برادر و دوستانش علاقه‌مند است، ضرورتي ندارد كه پيوسته از آنها سخن بگويد و وقت و بي‌وقت در حضور همسرش به آنها اظهار علاقه و ارادت كند! چه لزومي دارد كه پيوسته درباره خانواده خود سخن بگويد و از آشپزي و هنر و مهارت آنها تعريف و تمجيد كند؟ اگر مرد اين مسائل را رعايت نكند و مدام درباره خواهر، مادر، دوست و همكار خود داد سخن بدهد، ممكن است همسر او با حساسيت ويژه‌اي كه در محبّت و توجه شوهرش نسبت به خود دارد، چنين گمان كند كه شوهرش هر چند در كنار اوست، اما دلش جاي ديگر است! و اين براي او تلخ و گاهي غير قابل تحمّل است و زمينه را براي بروز و رشد ضعف اخلاقي ديگري به نام «حسادت» آماده مي‌سازد. اين مطلب در ارتباط با مادر نيز صحيح است؛ يعني، مرد نبايد پيوسته در حضور مادر يا بستگان نزديك خود از همسرش تعريف و تمجيد كند و اين گمان را براي آنها به وجود آورد كه همه علاقه او معطوف به همسرش شده و او به تنهايي جاي آنها را در دل مرد گرفته است. (1)
پی نوشت:
1- صميمانه با عروس و داماد،محمود اكبري،ص88
www.morsalat.com