دوشنبه، 5 تير 1391

پرسش :

آدم هايي كه خودكشي مي كنند اگر ثواب هم كنند اهل بهشت هستند يا جهنم؟ فاتحه گرفتن براي اين افراد لازم است يا نه و شركت كردن در تشييع جنازه ي آن ثواب دارد يا نه؟

پاسخ :
البته بايد براي او مثل ديگران تشيع جنازه و فاتحه گرفت و خيرات صرف نمود بلكه موجب تخفيف عذاب او شود؛ اما حساب او باخداست و اگر از روي عقل خودكشي كرده باشد خالد در جهنم است مگر اينكه در لحظه ي خود كشي بر اثر عارضي مثل عصبانيت شديد عقل او زائل شده باشد كه در اين صورت اميد است خداوند او را عفو نمايد.(استفتاء از دفتر آيت الله فاضل)
و ما در مقامي نيستيم كه بتوانيم در مورد بهشتي يا جهنمي بودن كسي قضاوت كنيم چرا كه هيچ انساني از تمام اعمال انسان ديگر آگاه نيست.
www.morsalat.com