سه‌شنبه، 6 تير 1391

پرسش :

آيا روز قيامت كه مي شود ما بستگانمان را مي شناسيم يا خير توضيح دهيد؟

پاسخ :
امكان شناسائي نه تنها خويشاوندان بلكه دوستان براي يكديگر وجود دارد اما به خاطر شدت اهوال قيامت در آن روز هر كسي به فكر خود ونامه اعمال خود ميباشد. به طوري كه بنابر آيات قرآن كريم در آن روز انسان از برادر و پدر و مادر و خويشان خود فرار مي كند.
www.morsalat.com