چهارشنبه، 7 تير 1391

پرسش :

حضرت مهدی (عج) در اديان ديگر چگونه توصيف شده اند؟

پاسخ :
توصيفات زيادي درباره حضرت مهدی علیه السلام در اديان ديگر شده است كه مي توانيد به كتب مربوطه مراجعه كنيد و ما به چند تا از آنها فقط اشاره مي كنيم: در انجيل متي از او به عنوان پسر انسان ياد شده است آنجا كه مي گويد شما نيز حاضر باشيد. زيرا در ساعتي كه گمان نبريد پسر انسان مي آيد. (قاموس مقدس، ص 219)
در تورات كتاب مقدس يهوديان آمده است مسكينان را به عدالت داوري دعوت خواهد كرد. گرگ با بره سكونت خواهد كرد. و در تمامي كره مقدس من ضرر و فسادي نخواهد كرد. زيرا كه جهان از معرفت خداوند پرخواهد شد. (تورات: كتاب اشعياي نبي، فصل 11)
در زبور نيز كه كتاب آسماني حضرت داود است و همچنين در كتب مقدسه هندوها و برهمائيان و زرتشتيان و جين‌ها جملات زيبايي در توصيف آن منجی عالم هستي آمده است كه چون مفصل وطولاني است ازآوردن عبارات صرف نظر كرده ايم و مي توانيد به كتب مربوطه در اين زمينه براي اطلاع بيشتر مراجعه نماييد.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام