پنجشنبه، 8 تير 1391

پرسش :

چگونه يک دانشجو می تواند از ياران امام زمان (عج) باشد؟

پاسخ :
شرح پرسش:
چگونه من كه يک دانشجو هستم و در عصر غيبت به سر می برم می توانم از ياران امام زمان (عج) باشم و چه كارهايی انجام بدهم كه آقا به من نظر كند؟

پاسخ:
با خوشحالي از اين كه اين فكر نوراني در قلب و ذهن شما راه پيدا كرده، در جواب آنچه به نحو اجمال و خلاصه عرض مي كنم اين است كه:
بهترين راه براي جلب نظر حضرت مهدی (عج) و رضایت ایشان عمل به تكليف و وظايف ديني است و درقدم اول انجام واجبات و ترک محرمات يعنی: سعي شود هيچ واجبي از انسان ترک نشود و هيچ گناهي از او صادر نشود و چنانچه گناهي مرتكب شد، زود توبه كند و تصميم جدي بر تكرار نكردن آن داشته باشيد. درضمن، اهميت فوق العاده به نماز اول وقت با حضور قلب و رسيدگي به امور ديگران و گره‌گشايی از كار آنها خيلي اهميت دارد چنانچه به اين امور به ضميمه توسل و عرض ادب محضر حضرتش توجه شود ان شاء الله نظر لطف حضرت مهدی (عج) شامل انسان مي شود و عاقبت بخيري هم تضمين می شود زيرا عاقبت بخيری يعني: با دين و ايمان و رضايت امام زمان (عج) از دنيا رفتن.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام