پنجشنبه، 8 تير 1391

پرسش :

آيا 313 نفر یار خاص امام زمان (عج) تكميل نشده اند تا حضرت ظهور نمايند؟

پاسخ :
با توجه به اين كه ما بشر هستيم و با منبع وحی در ارتباط نيستيم، چنين امكاني وجود ندارد كه بدانيم 313 يار خاص حضرت مهدی (عج) كامل شده و يا هنوز كامل نشده است. بنابر فرض اين كه ياران حضرت مهدي (عج)، كامل شده باشند. هر قيام و هر نهضتي كه بخواهد دوام داشته باشد. بايد پشتوانه مردمي محكم باشد، اين مردم خودشان هستند كه با ياري و پشتيباني حكومتي را بر سر كار مي آورند و چون خود مردم خواهان و خواستار انقلاب هستند در نگهداشتن آن حكومت از هيچ كاري دريغ نمي كنند، حتي از خون خود مي گذرند. همان گونه كه مردم رژيم شاهنشاهی را با كمک رهبري توانا واژگون كردند، و رژيم جمهوري اسلامي را روي كار آوردند. چون مردم از رژيم پهلوي خسته شده بودند و ديگر اين كه خودشان خواستار شده بودند كه رژيم شاهنشاهي از بين برود و نظام جمهوري اسلامي روي كار آيد.
نکته پایانی که باید اشاره کرد این است که وقت ظهور امام زمان (عج) هم تعيين نشده و مانند قيامت كه وقت آن معلوم نيست.