شنبه، 10 تير 1391

پرسش :

آيا ياران خاص امام زمان (عج) همه شیعه هستند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
آيا 313 یار خاص امام زمان علیه السلام، همه مسلمان و شيعه هستند يا از اديان ديگر نيز جزو اين افراد هستند؟

پاسخ:
اين 313 نفر كه در روايات اشاره شده از ياران خاص و ويژه حضرت مهدی عجىل الله تعالی فرجه الشریف می‌باشند كه همگی از شيعيان خالص و بسيار باايمانند. البته غير از آنان نيز ياران متعدد ديگری برای آن حضرت وجود دارد ولی علی‌القاعده همگی بايد همسو و هم انديشه با آن حضرت و آرمان‌های ايشان باشند علاوه بر اين، روايات ديگر نيز نشان می‌دهند كه پس از ظهور آن حضرت بسياری از مسيحيان مسلمان می‌شوند. به جهت وجه غالب يا كامل ياران آن حضرت مسلمان و شيعه خواهند بود هرچند به تازگی به اسلام و تشيع گرويده باشند.

منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام