شنبه، 10 تير 1391

پرسش :

ياران اصلی امام زمان (عج) چند نفرند و از چه شهرهايی هستند؟

پاسخ :
بنابر نقل روايات اصحاب و ياران خاص حضرت مهدی (عج)، 313 نفر به تعداد ياران رسول خدا (ص) در غزوه بدر خواهد بود كه تعداد آنان از شهرهای مختلف مشخص است و ما بعضی از آن‌ها را ذكر می‌كنيم:

24 نفر از طالقان، 18 نفر از قم، 14 نفر از كوفه، 12 نفر از هرات، 12 نفر از مرو، 3 نفر از سجستان، 3 نفر از رقه (نزديک مرز سوريه و تركيه است)، 12 نفر از گرگان، 9 نفر از بيروت، 8 نفر از مداين، 8 نفر از نيشابور، 3 نفر از بصره، 3 نفر از خابور (نزديک مرز عراق و سوريه در استان حسكه و ديرزور)، 7 نفر از ری، 7 نفر از طبرستان (مازندران)، 6 نفر از يمن، 5 نفر از طوس (مشهد)، 3 نفر از دمشق، 2 نفر از مدينه منوره، 5 نفر از تفليس، 4 نفراز همدان، 4 نفر از ديلم، 4 نفر از زنجار، 4 نفر از فسطاط (در كشور عراق)، 2 نفر از سبزوار و بقيه از ساير شهرها و مناطق خواهند بود. در اين مورد به كتاب «منتخب التواريخ، ص 1119» مراجعه كنيد. كتاب‎های ديگر؛ مانند «الزام الناصب» از سوی اهل سنت نيز مطالب فوق را توضيح داده است.

منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام