يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

با توجه به خصوصیات ياران امام زمان، آيا می‌توان افرادی را در اين زمان معرفی کرد؟

پاسخ :
شرح پرسش:
با توجه به ويژگی‌های ياران امام زمان (عج)، آيا می‌توان افرادی را نام برد كه در اين زمان وجود داشته باشند؟

پاسخ:
از برخی روايات(1) استفاده می‌شود كه هر گاه 313 نفر یاران خاص حضرت مهدی علیه السلام آماده شوند و شرايط ديگر نيز فراهم شود، امام زمان علیه السلام ظهور می‌كند؛ ولی اين كه اين تعداد وجود دارند و يا بعداً به دنيا می‌آيند و يا تعدادی از آن‌ها از دنيا رفته‌اند، معلوم نيست. آيا در اين عصر افرادی هستند كه ويژگی‌ها و خصوصيات ياران امام زمان علیه السلام را داشته باشند؛ باز دقيقاً معلوم نيست. امروزه كه ميلون‌ها انسان در كره زمين وجود دارند و ممكن است ميان اين تعداد جمعيت، بعضی از ياران امام باشند، ولی كسی را نمی‌توان معرفی كرد كه از ياران امام زمان علیه السلام باشد، چون ناشناخته و مجهول می‌باشند.

پی نوشت:
1. صافی گلپايگانی، منتخب الاثر، صص 594 - 596.

منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام