يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

آيا پيری و كهولت در حضرت مهدی (عج) ظاهر می شود؟

پاسخ :
يكي از خصوصيات و اوصاف امام عصر (عج) اين است كه به مرور روزگار، پيری و كهولت در آن حضرت ظاهر نشود و بايد هم اين طور باشد. زيرا با سن زياد اگر كهولت آور و پيري‌زا باشد آن حضرت نخواهد توانست مصدر آن همه اصلاحات و اقدامات و فعاليت هاي بزرگ اصلاحي گردد.
پس همان طور كه آن حضرت به امر خدا از يک عمر بسيار بلند برخوردار است، جوانی و نشاط و نيرومندی آن رهبر جهانيان نيز به امر خدا محفوظ خواهد ماند.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام