يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

آيا در زمان ما به غير از امام زمان (عج)، كسی می تواند هدايت به امر الهی را داشته باشد؟

پاسخ :
هدايت به امر الهی كه در قرآن كريم مطرح شده در اين امّت ويژه پيامبر و امامان معصوم (عليهم السلام) است و در اين زمان توسط امام زمان (عليه السلام) صورت می‌گيرد و جز امام معصوم، ديگری نمی‌تواند اين هدايت ويژه را داشته باشد.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام