يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

چگونه می‌توان از امامی که فعلاً از نظرها غایب است استفاده کرد؟

پاسخ :
امام زمان (علیه السلام) گرچه غایب است و ما در ظاهر نمی توانیم از وجود آن حضرت برخوردار گردیم ولی همان گونه که خورشید با این که در زیر ابر پنهان است و ابرهای تاریک جلو اشعه تابناک او را می گیرند، از روشنایی او صفحه گیتی روشن است و فیض خویش را همچنان به موجودات می رساند امام زمان (علیه السلام) هم در زمان غیبت چنین است امام زمان (علیه السلام) دین را از تحریف و تفسیر محافظت می کند و خداوند تعالیم دین را به وسیله آن حضرت از این که دستخوش هوس‌های مغرضین و دشمنان اسلام واقع شود و از بین ببرند، نگهداری می کند.
علاوه بر این در روایات زیادی وارد شده است که وجود امام در بقای زندگی مؤثّر است اگر امام نباشد زمین اهل خودش را در کام خویش فرو می برد و به واسطه آن حضرت است که مردم روزی می خورند و زمین و آسمان به هستی خویش ادامه می دهد و در حقیقت نقشی را که نیروی جاذبه در نگهداری کرات و جلوگیری آنها از تصادم با یکدیگر دارد مهم‌تر از آن را وجود امام در ادامه حیات و هستی کل جهان آفرینش ایفا می‌کند.

منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام