سه‌شنبه، 13 تير 1391

پرسش :

آیا آيت الله كشميری و آقای مجتهدی تهرانی در زمان حیاتشان با امام زمان ارتباط داشته‌اند؟

پاسخ :
در مورد ارتباط امام زمان عج با اشخاص نامبرده بحث زياد و مفصل است فقط به طور اجمال عرض كنم كه امكان ندارد عارفي مراتب سلوك را خالصانه طي كند و از نعمت ديدار و هدايت آن دردانه هستي بهره مند نشود.
ولي هيچ وقت اين بزرگواران در زمان حياتشان عنوان نكردند كه ما وجود امام زمان عج را ديده ايم مگر در مواقعي براي برخي از اشخاص صاحب سر وخواصشان.
و چه بسا بارها امام زمان عج را ديده اند و وجود مقدسشان را نشناختند و بعداً ايشان را شناختند. و براي اينكه شما برادر عزيز با زندگي و روش عرفاني و سلوك اين دو بزرگوار آشنا شويد كتب زير را مطالعه كنيد تا خودتان در مورد ابعاد ارتباط اين بزرگواران با امام عصر(عج) آشنا شويد :
1- آفتاب خوبان و روح و ريجان، شرح احوال آيت الحق عارف رباني آيت ... كشميري،نوشته سيد علي اكبر صداقت
2- صحبت جانان، ج1و2، گذري ب رانديشة عرفاني و شيوة سلوكي آيت الحق سيد عبد الكريم كشميري، نوشته سيد علي اكبر صداقت
3- سيري در آفاق، تأليف حجه الاسلام شيخ حسين حيدري كاشاني.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام