سه‌شنبه، 13 تير 1391

پرسش :

آیا منتظران واقعی در شرایط کنونی جامعه، باید کارهای فرهنگی مخفیانه انجام دهند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
آيا امكان دارد حزب يا گروهی را تشكيل دهیم كه با كسانی كه بر ضد فرهنگ دينی فعالیت دارند مقابله کنیم و با علما به طور مخفيانه در ارتباط باشیم و کار فرهنگی غیر علنی انجام دهیم؟

پاسخ:
فعاليت گروهي مخفي و مرتبط با علما و رهبران مذهبي مناسب با زمان و شرايطي است كه حاكمان ظالم و غاصب بر جامعه حكومت كنند و امكان فعاليتهاي آشكار و تبليغات علني به نفع اسلام وجود نداشته باشد.
بنابراين در شرايط حاضر كه حكومت اسلامي جامعه را اداره می‌كند و رهبر معظم انقلاب با كمال قدرت در رأس آن قرار دارند، بهترين و مناسب ترين كار همين است كه با تهاجم فرهنگي، به صورت آشكار مبارزه شود، ضمن اين كه طبيعت كار فرهنگي اين است كه آشكارا انجام گيرد تا بتواند ديگران را تحت تأثير قرار دهد.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام