سه‌شنبه، 13 تير 1391

پرسش :

آيا با دليل عقلي می‌توان ثابت كرد كه امامان دوازده نفرند كه بين امام علي و امام زمان ده نفر وجود دارد؟

پاسخ :
عقل در اثبات مسايل كلي موفق است. اما دليلي بر اثبات مسايل جريي ندارد. عقل اصل لزوم امامت را اثبات می‌كند اما امامت افرادي خاص فقط به وسيله تصريح رسول خدا (ص) به اسم آنان است و عقل از اثبات آن عاجز است.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام