چهارشنبه، 14 تير 1391

پرسش :

چرا نام امام زمان (عج) را به حروف مقطعه می‌نويسند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
چرا نام امام زمان (عج) را به حروف مقطعه می‌نويسند و آيا اين روايت كه از امام زمان (عج) نقل شده که حضرت فرمودند: «هر كه مرا نام برد در مجمعی از مردم به اسم من، پس بر او باد لعنت خدا»، صحيح است؟

پاسخ:
در روايات متعددی از بردن نام امام زمان (عج) منع گرديده و از همين رو سنت بر اين است كه آن را به صورت مقطع (م ح م د) ادا می‌كنند. دليل اين منع آن است كه نام امام زمان (عج) هم نام پيامبر (ص) است و اگر نام امام زمان (عج) برده شود، دستاويزی براي مسيحيان خواهد شد كه پيامبر موعود در انجيل هنوز ظهور نكرده است و باقی ماندن بر شريعت مسيح را برای خود توجيه می‌كنند.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام