شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

آيا عمر طولانی، خاص امام زمان (عج) است يا خداوند به افراد ديگر هم عطا كرده است؟

پاسخ :
از افرادي كه خداوند عمر طولاني به آنها موهبت كرده می‌توان پيامبر بزرگی مانند حضرت نوع عليه السلام را نام برد كه چنان كه از احاديث استفاده می‌شود وی 2500 سال عمر كرده است و نيز حضرت خضر عليه السلام از افرادي است كه عمر طولانی كرده و اكنون نيز زنده است چون ايشان همزمان با حضرت موسی علیه السلام بوده و در حال حاضر زنده می‌باشد و نيز حضرت ادريس عليه السلام.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام