شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

در زمان غيبت , مردم چه بهره هايي مي توانند از آن حضرت ببرند ؟

پاسخ :
آن حضرت مثل خورشيدي پشت ابر است و كمابيش مردم از نور او استفاده مي كنند چنانچه افراد بي شماري هر چند بصورت ناشناس به زيارت ايشان مشرف شده و براي رفع گرفتاريهاي مادي و معنوي از آن بـزرگوار بهره مند شده اند و اساسا حيات آن حضرت عامل مهمي براي دلگرمي و اميدواري مردم است , تا خود را اصلاح و آماده ظهوركنند . همچنانكه خورشيد پشت ابر با اصل نبود خورشيد بسيار تفاوت دارد زيرااگر خورشيدنباشد تمام منظـومه شمسي منهدم و منهزم مي گردد , همچنين اگر امام نباشد , زمين لحظه اي آرام نمي گيرد و همچنان كه اين عدم رسيدن نور به زمين از جانب خورشيد نيست بلكه از تغيير و تحولات جو خود زمين است , همينطور غيبت امام از ضعف مردم است و همچنانكه ابر اگر جلوي نـور خورشيد را مي گيرد اما منافع بسياري هم دارد ,همچنين غيبت هم حكمتها و منافع عديده دربر دارد و الي آخر 000
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام