شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

آيا امام زمان در سن 75 سالگی، به شكل يک فرد 75 ساله، غيبت كبرای خويش را آغاز نموده‌اند؟

پاسخ :
در روايات اشاره‌ای به اين مطلب نشده، و تنها گفته شده است كه آن حضرت در قيافه شخص سی ساله يا چهل ساله ظهور می‌كند.
بلی، ثبوتاً ممكن است در موقع غيبت در قيافه شخص 75 ساله غايب شده باشند، و نيز ممكن است در غير اين قيافه غايب شده باشند.

منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام