شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

در اين زمان كه امام عصر (عج) غايب است، باز هدايت امر انجام می‌گيرد يا نه؟

پاسخ :
هدايت امر، مربوط به ولايت معنوی و قدرت ملكوتی امام است كه با آن نيرو در ارواح افراد شايسته اثر می‌گذارد و آنان را به مقامات عالی رهسپار می‌سازد و اين قسم از هدايت چون مربوط به هدايت ظاهری نيست، در زمان غيبت هم صورت می‌گيرد زيرا در زمان غيبت، امّت اسلامی از عنايت معنوی و باطنی امام می‌توانند برخوردار باشند گرچه از هدايت ظاهری آن حضرت محرومند.

منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام