شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

امام زمان (عج) چه تاريخی به غيبت رفت و چند سال است كه ایشان غایب است؟

پاسخ :
حضرت مهدی(عج) در نيمه شعبان سال 255 هجری در شهر سامرا ديده به جهان گشود و پدرش امام حسن عسكری(ع) در ربيع الاوّل سال 260 هجری قمری به شهادت رسيد كه بعد از شهادت پدر دوره امامت امام زمان(عج) آغاز شد. از همين زمان حضرت بنا به حكمتی از ديده‌ها پنهان شد. از اين تاريخ تا سال 329 هجری قمری به مدت 69 سال در غيبت صغری به سر برد و از سال 329 هجری قمری تا كنون؛ يعنی سال 1436 هجری قمری، به مدت 1107 سال است كه حضرت در دوره غيبت كبری به سر می‌برد. در مجموع با احتساب دو غیبت امام زمان(عج)، ایشان 1176 سال است که غایب هستند.