يکشنبه، 18 تير 1391

پرسش :

آيا ظهور امام زمان(عليه السلام) وقتي روي مي دهد كه مردم به كارهاي زشت دست بزنند يا وقتي در راه راست گام بردارند؟

پاسخ :
در بسياري از رواياتي كه درباره ي ظهور امام زمان(عليه السلام) وارد شده اين مضمون آمده است كه امام زمان(عليه السلام) دنيا را پر از عدل و داد خواهد كرد پس از آن كه پر از ظلم و جور شده باشد از اين روايات استفاده مي شود كه ظهور امام زمان(عليه السلام) در موقعي انجام مي گيرد كه ظلم و ستم و ناپاكي جهان را گرفته باشد و با ظهور امام زمان(عليه السلام) حكومت عدل و راستي در جهان مستقر مي گردد.
البته زمان ظهور امام زمان(عليه السلام) وقتي خواهد بود كه با اينكه دنيا را ستم فراگرفته دنيا آماده ي پذيرش حكومت عدل واحد جهاني آن حضرت شود و ما مي بينيم كه اكنون با اينكه ظلم و ستم در جهان گسترش يافته مستضعفين در اثر انقلاب اسلامي ايران به تدريج بيدار شده و با مستكبرين به مبارزه برخاسته اند اميد است اين آمادگي گسترش يابد و زمينه براي ظهور امام زمان(عليه السلام) فراهم شود.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام