پنجشنبه، 22 تير 1391

پرسش :

چگونه مي توان فردي راكه خيلي دوست داريم نصيحت كنيم مثلا اين فرد به دوستي هاي نا باب دست زده است (دوستي دختر وپسر ) آيا با او قطع رابطه كنيم يا دوستيمان را ادامه دهيم اگر خواستيم دوستيمان را ادامه دهيم با اوچگونه برخورد كنيم؟

پاسخ :
از اين كه در مقابل دوست خود احساس مسؤوليت مي كنيد به شما تبريك ميگوئيماما در رابطه با رهائي دوستتان از دامي كه در آن گرفتار شده است بايد مراحل زير را انجام دهيد.

1-ابتدا براي تاثير پذيري سخن خود بر ايشان يك فضاي صميمي براي صحبت با او ايجاد كنيد براي اين منظور مي توانيدراه كارهائي را كه در سوال قبلي براي ارتباط موثر ذكر شد انجام دهي.

2-شناخت ويژگى هاى روحى وروانى طرف مقابل و به تناسب آنها با وى برخورد نمودن.

3-بدست آوردن خصوصيات مثبت طرف مقابل و از راه آنها او را جذب كردن.

4-با زبان منطقى و عاطفى به شخص فهماندن كه آنچه به وى تذكر داده مى‏شود در رابطه با مصالح خود او و به نفع اوست.در اين زمينه مي توانيد از كتابهائي كه در زمينه آثار سوءبرقراري ارتباط با جنس مخالف به رشته نگارش در آمده است كمك بگيريد وبا مطالعه آنها دوست خود را درجريان خطراتي كه او را تهديد مي كند قرار دهيد.

وبه او گوشزد كنيد مردان وپسراني كه در صدد برقراري ارتباط با جنس خالف هستند هدف انها تامين هوي وهوس خودشان مي باشد وچه بسا براي ارضاي غير مشروع غريزه جنسي خود از هيچ كار واقدامي فروگذار نمي كنند وچه بسا در اين راه وعده هاي توخالي فراواني نظير ازدواج ،خوشبخت كردن و0000بدهند وبعد از سوءاستفاده قرار دادن دختر ويازني كه با او ارتباط برقرار نموده اند او را رها به حال خود كنند وقربانيان اصلي زنان ويا دختراني هستند كه با اين گونه اافراد ارتباط برقرار كرده اند.

5- انتظار اين كه نتيجه سريع از كار خود بگيريد نداشته باشيد بلكه بايد مدت زماني را به دوست خود فرصت دهيد.

6- چنانچه پس از مدت زماني از عمل نمودن به دستورات فوق نتيجه نگرفته ايد رابطه رابا او سرد و سست كنيدو در مرحله بعدبا قهر كردن به منظور متوجه كردن دوست خود ، وظيفه ارشاددوست خود را ادا نمائيد.

7- در صورت عدم نتيجه گرفتن موارد فوق اگر فكر مي كنيد ادامه دوستي با او سبب انحراف شما ممكن است بشود را بطه خود را با او به طور كامل قطع نمائيد.

www.morsalat.com