پنجشنبه، 22 تير 1391

پرسش :

اگر پدر بزرگ بد اخلاق باشد بايد چطوري صله رحم را انجام داد؟

پاسخ :
مقصود از صله رحم كه اسلام فرموده آن است كه انسان از حال خويشان مطلع باشد و اگر مشكلى دارند در حد توان حل كند و لازمه ي اين كار اين نيست كه حتما به خانه افراد بروند، بلكه اگر به وسيله تلفن و نامه و امثال ذلك هم از حال آنها با خبر شوند كافى است، لذا در حديثى نقل شده كه صلوا ارحامكم ولو بالسلامصله رحم كنيد ولو با يك سلام كردن تنها باشد.
البته در مورد پدر بزرگ تان مقداري حساسيت بيشتر در صله ي رحم با ايشان داشته باشيد يعني تا مي توانيد صله ي رحم با ايشان را به صورت حضوري و با رفت و آمد به منزلشان انجام دهيد و البته نيازي نيست كه مدت زيادي در منزلشان بمانيد . بلكه به محض اينكه ديديد مي خواهند بد اخلاقي كنند با ايشان خدا حافظي كنيد .
به هر حال با ايشان مدارا كنيد و تا مي توانيد در كارهايشان كمك كنيد و هيچ وقت در مقابل رفتارشان جبهه نگيريد و با صبر و مهرباني ،صحبت هايشان را تاييد كنيد . اميد است كه با انجام اين كارها دلشان بيش از پيش مهربانتر شود و اين رابدانيد كه ايشان شما را دوست دارند چون به هر حال شما فرزند ايشان هستيد.
www.morsalat.com