دوشنبه، 9 مرداد 1391

پرسش :

برای پرهیز از غیبت در یک جمع چه باید کرد؟

پاسخ :
به کار بردن راهکارهای زیر، برای پرهیز از غیبت در یک جمع‌، می‌تواند مؤثر باشد:
1ـ سعی شود با به دست گرفتن مدیریت جمع‌، بر افراد مسلط شد و فضای جمع مورد نظر را در مسیر صحیح هدایت و کنترل نمود.
2ـ در صورت عدم توانایی در مدیریت جمع‌، چنانچه مورد غیبت پیش آمد. می‌توان با بیان مطالب دیگر، محور و موضوع صحبت را تغییر داد.
3ـ در مرحله بعد، باید با تذکر دادن‌، افراد حاضر در جمع را از غیبت منع کرد. زیرا اولین مرحله نهی از منکر، نهی از منکر زبانی می‌باشد.
4ـ در صورتی که راههای فوق در کنترل افراد در جهت ترک غیبت مفید واقع نشود، باید مجلس گناه را ترک کرد.
eporsesh.com