سه‌شنبه، 10 مرداد 1391

پرسش :

نظراسلام درباره روش برخورد با افراد پر مدعا که در جمع خود را مطرح مى کنند، چیست ؟

پاسخ :
در برخورد با این گونه افراد شایسته تر آن است که انسان آنان را نصیحت کند و زیانهاى تکبّر و خود بزرگ بینى را به آنان گوشزد نموده، ارزش تواضع و فروتنى را یادآور شود. این شیوه برخورد معمولا بهتر موثر واقع مى شود.
البته انگیزه چنین افرادى در بسیارى از مواقع همان حس مقبولیت است. باید براى فرد روشن کرد که مقبولیت نزد خدا به محبوبیت نزد خلق مى انجامد. و گرنه عاقبت بد فرجامى در انتظار او است.
تذکر پنهانى به این موضوع که دیگران متوجّه این حالت او هستند نیز موثر واقع مى شود.
eporsesh.com