جمعه، 17 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره مریم ارایه نمایید.

پاسخ :
در این سوره داستان مریم و ولادت عیسی(ع) و یادی از انبیاء دیگر و آیاتی مربوط به دین و آخرت و توحید و شرکت بیان شده است. گیرائی و جذبه این سوره، حتی پادشاه مسیحی حبشه را هم تحت تاثیر قرار داد و وقتی که جعفر بن ابیطالب قسمتی از آن را خواند. در پایان سوره، باز هم اشاره ای شده به نهایت امر متقین و مجرمین که بهشت و جهنم است.
در مکه و قبل از هجرت و بعد از سوره فاطر نازل شده و دارای 98 آیه می باشد.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم