جمعه، 17 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره لقمان ارایه نمایید.

پاسخ :
سوره به نام لقمان حکیم است و در آیات 12 تا 20 موعظه های حکیمانه ای را از لقمان به پسرش بیان کرده است، که درباره خدا و دین و برخورد انسانی با مردم و میانه روی در رفتار است.
در مجموع، این سوره، پیام توحید و حکمت و معرفت و معاد را بیان می کند و فطرت بشری آدمیان را مورد خطاب قرار می دهد تا از طریق توجه به نعمتهای الهی، به شناخت و اطاعت او گردن نهاده و به سعادت ابدی برسد.
در مکه و نزدیکیهای هجرت نازل شده است و دارای 34 آیه می باشد.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم