جمعه، 17 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره انشقاق ارایه نمایید.

پاسخ :
در این سوره از علائم ظهور قیامت، در هم ریختن و پاره شدن نظام جهان بالا بیان شده است (آیه 1) آنچنانکه در سوره های تکویر و انفطار بیان شد.
این سوره هم مانند سوره های کوچک مکی، تکیه اش روی مبدء و معاد است و سیر انسان را به سوی خدا و سرنوشت ابدی اش در آخرت، و حساب و کتاب، بیان می کند.
بعد از سوره انفطار در مکه نازل شده و 25 آیه دارد.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم