شنبه، 18 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره بلد ارایه نمایید.

پاسخ :
منظور، شهر مکه، زادگاه و وطن پیامبر است که در اولین آیه این سوره، خداوند به آن، سوگند یاد کرده است.
سوره، خلقت انسان را در رنج و سختی، (بعنوان کوره ای از حوادث در جهت ساخته و پرداخته شن انسان) بیان می کند و نیز اشاره ای به اینکه بر کارهایش نظارت می شود و بنا بر این باید در آزادی اسیران، اطعام گرسنگان و سفارش به صبر و رحمت بکوشد. «صبر بر طاعت » و «صبر از معصیت » و «صبر بر مصیبت » در این سوره بطور ضمنی آمده است.
بعد از سوره «ق »، در سال 3 بعثت، در مکه نازل شده است و دارای 20 آیه می باشد.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

نظرات کاربران