شنبه، 18 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره ضحی ارایه نمایید.

پاسخ :
خداوند به روشنائی روز و فراگیری شب قسم یاد کرده که پیامبر را رها نکرده است (آیات 1 - 3).
می دانیم که مدتی وحی از پیامبر قطع شد و این بهانه ای برای عیبجوئی مشرکین بود که خداوند با فرستادن این آیات در جهت تقویت روحی و تایید پیامبر رحمت خود نازل کرد. سیزدهمین سوره است که بعد از سوره قلم و قبل از «مزمل » در مکه و اوائل بعثت نازل شده و 11 آیه دارد.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه
علمیه قم