شنبه، 18 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره انشراح ارایه نمایید.

پاسخ :
شرح صدر و فراخی سینه، کنایه از ظرفیت زیاد، برای دریافت حقائق و تحمل سختیهای راه دعوت است. در آیه اول خداوند، عطای چنین شرح صدری را به پیامبر بیان می کند و او را دعوت به کار مستمر و پیگیر می نماید و نوید می دهد که: با هر سختی، آسانی است.
(نانبرده رنج، گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد)
این سوره بعد از «ضحی » نازل شده و مکی است (و بعضی گفته اند مدنی است). بعضی این سوره را با سوره قبلی اش، مجموعا یکسوره حساب کرده اند.
سوره «الم نشرح » دارای 8 آیه می باشد. نام دیگر این سوره، «شرح » است.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

نظرات کاربران