شنبه، 18 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره علق ارایه نمایید.

پاسخ :
در آیه دوم، مبداء خلقت انسان از «علق » می داند، کرمی زالو شکل، اسپرماتوزوئید.
بعضی هم علق را از ریشه تعلق و وابستگی گرفته اند و گفته اند انسان از وابستگی و تعلقات خلق شده است.
اولین سوره ای است که در غار حرا، هنگام بعثت پیامبر، بر او نازل شده است و سخن از خواندن و آفرینش انسان و تسلیم او و طغیانش به میان آمده است. این سوره مکی است و 19 آیه دارد.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم