شنبه، 18 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره زلزال ارایه نمایید.

پاسخ :
در آیه اول وقوع زمین لرزه مهیب را هنگام ظهور قیامت بیان می کند. زلزله ای که در پی آن بر انگیختن مردم برای روز دادرسی عمومی در محشر و پاداش خوبیها و کیفر بدی ها است.
نام دیگر سوره، «زلزله » است. 8 آیه دارد و بعد از سوره نساء در مدینه نازل شده است.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم