شنبه، 18 شهريور 1391

پرسش :

معرفی اجمالی از سوره ایلاف ارایه نمایید.

پاسخ :
نام دیگر سوره «قریش » است. در رابطه با سوره قبلی، که دشمنان حبشی مهاجم به کعبه نابود شدند، این کار، بخاطر تجمع خاطر و انس و الفت و ایمنی «قریش » در کوچ های تابستانی و زمستانی انجام گرفت و در مقابل، از آنان انتظار است که خدا را پرستش کنند.
سوره مکی است و بجهت پیوستگی مطالبش با سوره فیل، بعضی ها این دو را یک سوره حساب کرده اند.
5 آیه دارد و در سال 3 بعثت، بعد از سوره «تین » نازل شده است.
منبع : کتاب آشنایی با سوره ها، جواد محدثی،انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم