يکشنبه، 19 شهريور 1391

پرسش :

مشخصات داروی گیاهی جنرال تونیک(GENERAL TONIC) چیست و در چه مواردی و به چه مقدار باید مصرف شود؟

پاسخ :
اشکال دارویی :
پودر در قوطی 350 گرمی

موارد مصرف :
این فرآورده به عنوان تقویت کننده عمومی بدن و در بی اشتهایی بکار می رود .

اجزاء فرآورده :
جنرال تونیک از مخلوط زیر تشکیل شده است :
1- ریشه کاسنی 10% Cichorium intybus
2-دانه شنبلیله 5% Trigonella foenum-graecum
3-ریشه هویج 10% Daucus carota
4-دانه جو زده جو 15% Hordeun vulgare
5-اسانس رازیانه 1% Foeniculum vulgare
6-دانه سویا 11%
7-دانه نخود 8%
8-کاکائو 5%
9-شکر 29%

مواد موثره :
کلروژنیک اسید ،‌ایزوکلرونیک اسید ،‌موسیلاژ ، پروتئین ،‌آمینو اسید ( لیزین ، تریپتوفان ،‌هیستیدین ، آرژینین ...) آپی ژنین ،‌ویتکسین ،‌کورستین ، کاروتنوییدها ،‌ترانس آنتول ، فنکون ،‌کارتنوییدها و لیکوپن .

مقدارمصرف :
یک یا دو پیمانه پودر جنرال تونیک را با یک لیوان شیر یا آب گرم مخلوط کرده 3-2بار در روز میل شود و در صورت تمایل می توان شکر یا عسل به آن اضافه نمود.
irteb.com