دوشنبه، 20 شهريور 1391

پرسش :

مشخصات داروی گیاهی ملیسان(MELLISAN) چیست و در چه مواردی و به چه مقدار باید مصرف شود؟

پاسخ :
اشکال دارویی :
ژل موضعی 5 گرمی

موارد مصرف :
ژل ملیسان به عنوان ضد ویروس در درمان تبخال بکارمی رود .

اجزاء فرآورده :
ژل ملیسان حاوی 1% عصاره خشک بادرنجبویه Melissa officinalis می باشد .

مواد موثره :
روغن های فرار نظیر ( سیترونلال ، سیترال و ژرانیال ) پلی فنلها ( نظیر اسید رزمارینیک و اسید کافئیک )

آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر :
گیاه بادرنجبویه دارای اثر متوقف کننده فعالیت ویروسها Virustatic می باشد

مقدارمصرف :
روزی 3-4 بار به موضع مالیده شود

عوارض جانبی :
با مصرف این فرآورده احتمال بروز واکنشهای آلرژیک وجود دارد
irteb.com