دوشنبه، 20 شهريور 1391

پرسش :

مشخصات داروی گیاهی میرتوپلکس(MYRTOPLEX) چیست و در چه مواردی و به چه مقدار باید مصرف شود؟

پاسخ :
اشکال دارویی :
پماد 5 گرمی

موارد مصرف :
پماد میر توپلکس دارای خاصیت ضد ویروس هرپس سیمپلکس نوع 1 و 2 می باشد و در درمان تبخالهای پوست نواحی مختلف بدن و اطراف واژن بکار می رود

اجزاء فرآورده :
پماد میر توبلکس حاوی اسانس گیاه مورد Myrtus communis به میزان 10% است

مواد موثره :
تانن ، پلی فنلها ،‌روغن های فرار نظیر میر تول ،‌سینئول و ... فلاونوییدها

آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر :
مکانیسم اثر ضد ویروسی این دارو تا کنون شناخته نشده است . آزمایشات اثر این فرآورده را در درمان تبخالهای نواحی مختلف پوست بدن تائید نموده است .

مقدارمصرف :
روزی 5-3 بار ، پوشش نازکی از پماد بر روی ضایعه مالیده شود

مصرف در حاملگی وشیردهی :
ایمنی مصرف این فرآورده در دوران بارداری وشیردهی به اثبات نرسیده است با این وجود منافع آن در برابر مضار آن باید سنجیده شود
irteb.com