سه‌شنبه، 21 شهريور 1391

پرسش :

مشخصات داروی گیاهی سوپر مینت(SUPERMINT) چیست و در چه مواردی و به چه مقدار باید مصرف شود؟

پاسخ :
اشکال دارویی :
قطره 15 میلی لیتری

موارد مصرف :
سوپر مینت جهت برطرف نمودن سوء هاضمه ،‌نفخ و درد ناشی از آن مصرف می گردد .

اجزاء فرآورده :
سوپر مینت از اسانس نعناع به یمزان 2% تهیه گردیده است .

مواد موثره :
املاح پتاسیم ، اسیدهای چرب ، فلانوییدها ، روغن های فرار نظیر آنتول ،‌فنکون ، سینئول و کاروون.

آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر :
روغن های فرار سوپر مینت با داشتن اثرات ضد اسپاسم و کاهش تونوس اسفنکتر تحتانی مری موجب تسهیل خروج گاز از معده می گردد . منتول موجود در نعناع احتمالا از طریق اثر آنتاگونیستی موجب شل شدن عضلات صاف جدار کولون می شود .

مقدارمصرف :
10-7 قطره در یک استکان آب حل شده میل گردد .

عوارض جانبی :
در افراد حساس امکان بروز واکنشهای آلرژیک مانند درماتیت تماسی وجود دارد .

مصرف در حاملگی وشیردهی :
ایمنی مصرف این فرآورده دردوران بارداری و شیردهی به اثبات نرسیده است با این وجود منافع آن در برابر مضار آن باید سنجیده شود.
irteb.com