پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

آیا ممکن است که با وجود پریود شدن باردار باشم. بعضی ها می گویند من با وجود پریود شدن باردار بوده ام؟ من هم می ترسم با وجود پریود شدن باردار باشم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
این احتمال بسیار کم است. در برخی از خانمهای چندزا دوره هایی از خونریزی در اوایل بارداری نیز گاهی اتفاق می افتد که معمولا کیفیت پریود را ندارد در مورد شما و هر خانمی که از به صورت منظم پریود می شوید و کیفیت پریودتان نیز شمابه دفعات قبل بئده است این احتمال تقریبا نزدیک به صفر است در صورت شک به بارداری در زمان تعویق پریود بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری است.
pezeshkonline.ir