پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

بهترین زمان برای انجام آزمایش بارداری پس از آمیزش چه زمانی است؟ من روز پس از نزدیکی از بی بی چک استفاده کردم منفی بود؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
بهترین زمان برای انجام آزمایش خون بارداری حداقل 10 روز پس از آمیزش است. بی بی جک تست غیر دقیق است . فقط در زمان تقریبی پریود بعدی می تواند با اطمینان نه چندان بالایی( عملا حدود 15 درصد) بارداری را تایید یا رد کند.
pezeshkonline.ir

نظرات کاربران