پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

در دور اول مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری یک بار آمیزش بدون پیشگیری داشته ام آیا امکان بارداری وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
اثر پیشگیری از بارداری قرصهای پیشگیری از بارداری در دور اول مصرف قرصها چندان قابل اعتماد نیست برخی منابع این عدم دقت را منحصر به یک کفته اول مصرف قرص می دانند با این حال استفاده از یک روش کمکی در دور اول مصرف قرصها پیشنهاد می شود. در صورتی که به بارداری شک دارید در صورت تعویق پریودتان در این دوره آزمایش بارداری بدهید.
pezeshkonline.ir