پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

دوره هایم28تا32روزه است.پیشنهادمی فرماییداز چه روز تا چه روزی اقدام برای بارداری داشته باشم؟ فعلا9،12،14،16،18دوره ام را اقدام داشتم. نمی دانم تا کی ادامه دهم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
با توجه به طول سیکلتان بهترین روش استفاده از تست ال اچ یا تست تخمک گذاری است که در واژه نامه باروری روش استفاده از آن آمده است. در این صورت معمولا از روز 12 سیکل به بعد می توانید از این تست استفاده کنید و پس از مثبت شدن تست در روز بعد برای بارداری اقدام کنید. پیسنهاد می شود حداقل فاصله بین آمیزش برای بچه دار شدن 36 ساعت یکبار باشد.
pezeshkonline.ir